TANITIM

TANITIM

15.03.2017 749

 

 

  OKUL  HAKKINDA  BİLGİLER :
  Okulumuzda 4 sınıf, 1 anasınıfı, 1 idareci odası, 1 mescit,1 kütüphane 1 mutfak ve 1 kazan dairesi bulunmaktadır. Ayrıca okulumuz bünyesinde 2 katlı, kaloriferli 4 adet lojman bulunmaktadır.

       Okulumuzda   ana  sınıfı  şubesi   ile  birlikte  1, 2, 3  ve  4     sınıflar  eğitim  öğretim  görmekte  olup;    5. Sınıfa geçen öğrencilerimiz aynı bahçe içinde bulunan Alakır ortaokuluna devam etmektedirler.

 OKULA  ÖZEL  BİR  AD  VERİLMİŞSE  VERİLİŞ  AMACI :
     
Okulumuz  bulunduğu  yerin  adını  almış  olup  özel  bir  adı  bulunmamaktadır.

 DEPO,  AMBAR,  ARŞİV – LABORAVUAR :
      Okulumuza  ait  depo  mevcut  olup  şu  anda  kullanılmaktadır. Arşiv  ise  düzenli  bir  şekilde  tutulmaktadır. Okulumuzda  laboratuvar  bulunmamaktadır.
OKUL  VE  SINIF  KİTAPLIKLARI :
     
Okulumuzda 2016 yılında internet aracılığıyla bir yardım kampanyası yapılmış olup 5000 kitaplık bir kütüphane oluşturulmuştur. Ayrıca her sınıfımızda sınıf kitaplığı mevcut olup bütün öğrencilerin kullanımına açıktır.
  ATÖLYE  DURUMU :
     
Okulumuzda  atölye  bulunmamaktadır.
  SPOR  SALONU :
     
Okulumuzda  spor  salonu  bulunmamaktadır.
  İDARE  ODALARI:
     
Okulumuzda   bir  adet  müdür  odası bulunmaktadır.

 ATATÜRK  KÖŞESİ :
     
Okulumuz  giriş salonunda ve sınıflarımızda Atatürk  Köşesi  bulunmaktadır.

BAHÇE  VE  OYUN  SALONU :
     
Okulumuz  bahçesi  etrafında  ihate  duvarı  mevcuttur. Daha önceki yıllarda ekimi yapılan ağaçlar sayesinde çevreye göre yeşili bol olan bir yer olarak görünmektedir. Ayrıca Orman il müdürlüğü ile irtibata geçilmiş olup okulun kuzeyinde bulunan tepelik alanın yeşillendirilmesi planlanmaktadır.