Alakır İlkokulu

Öğrenci :72

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir. Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.

Misyon: Bizler, idareci, öğretmen, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız. Kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.

Başarılar: 0

Saatler: SABAH:08:30-11:55 ÖĞLEN:12:45-14:20
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Lojman: 4 - LOJMANLAR 2015 YILINDA HİZMETE GİRMİŞTİR.4 DAİRE VE 1 KAPICI DAİRESİNDEN OLUŞMAKTATDIR. KALORİFERLİ VE 3+1 DİR.SALON VE ODALAR PARKE DÖŞELİDİR.LOJMANDA ORTAK ANTEN SİSTEMİ VE YANGIN DEDEKTÖRLERİ BULUNMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - OKUL 04344251122 OKUL MÜDÜRÜ 05056471367

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://alakirilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ALAKIR KÖYÜ AHLAT

Yerleşim Yeri - ALAKIR KÖYÜ AHLAT/BİTLİS

Adres - ALAKIR KÖYÜ AHLAT

Ulaşım İLÇE MERKEZİNE GİDİŞ-GELİŞ YAPAN SERVİS BULUNMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 95KM İLÇE MERKEZİNE 32KM´DİR